MOON
Instalație fotovoltaică

Producția de electricitate în calitate de factor al succesului.

Produceți propriul curent solar cu instalația dumneavoastră fotovoltaică, mai ieftin decât de la furnizorul de energie. Datorită instalației fotovoltaice proprii, prețul rămâne la un nivel constant pe termen lung și deveniți independent. Oscilațiile respectiv creșterile de preț la energie electrică sunt de domeniul trecutului, pentru că vă produceți propriul curent, în mod constant.

Istoria sistemelor fotovoltaice

Încă din 1839, Alexandre Edmont Becquerel a descoperit capacitatea anumitor materiale de a transmite energie electrică atunci când sunt expuse la lumină. Albert Einstein a jucat un rol important în cercetarea ulterioară - astfel că, în 1905 a explicat "efectul foto", pentru care a primit ulterior și Premiul Nobel.

 

Celulele fotovoltaice se utilizează de la sfârșitul anilor 1950. Între timp, acestea sunt utilizate în întreaga lume pentru producerea de energie electrică. În zilele noastre sunt utilizate pe acoperișuri și fațade, stâlpi de iluminat public, calculatoare sau spații deschise.

Flexibil și personalizabil

MOON Sisteme fotovoltaice

MOON oferă sisteme fotovoltaice cu capacități de la 5 la 300 kWp pentru clienții privați și companii. Acestea sunt planificate, construite și puse în funcțiune de către partenerii noștri MOON. Desigur, preluăm și procesul de solicitare a subvențiilor pentru dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți că cererea de finanțare trebuie depusă înainte de începerea construcției. Decizia finală privind construcția sistemului fotovoltaic poate fi luată și după acordarea unei subvenții.

 

Cerințe preliminare

Cea mai importantă cerință reprezintă suprafața acoperișului, a balustradei balconului, a fațadei, sau a altei zone pe care doriți să montați sistemul fotovoltaic. Sistemele fotovoltaice sunt independente de locație, lumina directă a soarelui nu este absolut necesară. Un sistem fotovoltaic produce energie electrică imediat ce dispune de lumina zilei, chiar și în zilele înnorate. Sistemele fotovoltaice nu trebuie să fie orientate direct spre sud. Pentru a optimiza consumul propriu, poate fi avantajoasă alinierea sistemului către est sau vest.

Avantajele dumneavoastră

Alimentare proprie cu energie

Ecologic și sustenabil

Durată lungă de viață

Investiție sigură în viitor

Economisiți timp și bani

În cazul unui excedent de producție, energia electrică este transferată către rețeaua electrică publică și rambursată sau opțional stocată într-o unitate de stocare a energiei electrice. Astfel economisiți bani și aduce o contribuție semnificativă la mediul înconjurător și la viitor. 

 

Investiție sigură în viitor

Un sistem fotovoltaic atent planificat și instalat rezultă în costuri minime de întreținere. Amortizarea are loc aproximativ la jumătatea perioadei de garanție. 

 

Aprecierea proprietății

Cu un sistem fotovoltaic, valoarea unei proprietăți crește deoarece costurile de operare se reduc pe termen lung. Sistemele fotovoltaice MOON sunt disponibile în diverse dimensiuni și sunt, prin urmare, ideale pentru orice suprafață de acoperiș.

Management independent de energie, flexibil și particularizabil. Deveniți independent de rețeaua electrică și treceți la soluția completă MOON.

Mai multe produse MOON Sistem de acumulare MOON

Sistem de acumulare privat

Acumulator compact pentru casa dvs. Stocati și transferați energia simplu și fără griji. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Sistem de acumulare pentru companii

Acumulator special concept pentru companii. Stocare și transfer de energie - simplu și fără griji. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dvs..
Acceptă și continuă