Porsche Holding Salzburg susține mobilitatea - stații de încărcare suplimentare la sediul companiei

PORSCHE Salzburg a amplasat prima stație de încărcare rapidă pentru vehicule electronice în anul 2014 . În acest an a avut loc o extindere a infrastructurii de încărcare. Porsche Holding Salzburg oferă acum stații de încărcare suplimentare pentru angajați, vizitatori și clienți. O parte din locurile de parcare din garajul subteran sunt acum rezervate angajaților cu mașini electrice. Wilfried Weitgasser, directorul general al Porsche Austria și Porsche Konstruktionen, precum și Chief Digital Officer, explică: "Este viziunea noastră că angajații noștri să devină complet neutru din punct de vedere energetic și astfel să se poată deplasa către și de la birou cu vehicule electrice - dorim să fim un model. Suntem bucuroși că și alte companii, nu doar din industria auto, ne urmează și se alătură acestei mișcări." Stațiile de încărcare din parcarea subterană sunt Wallbox de 22 kW având fiecare două conexiuni de tip 2. Mai mult, alte stații publice de încărcare de 22 kW se situează în fața intrării în parcarea Europcar din Gnigler Straße 12 și în parcarea pentru vizitatori a Centralei Porsche Holding - chiar în fața showroom-ului.

Extinderea suplimentară a infrastructurii de încărcare de la sediul companiei Porsche Holding Salzburg a fost realizată cu produse MOON - furnizorul de soluții de încărcare durabile și ecologice de la Allmobil GmbH. Soluțiile de încărcare MOON acoperă toate soluțiile de încărcare pentru curent continuu și current alternativ. Atsfel se acoperă întreaga gamă de servicii - până la soluții de încărcare ultra-rapide cu 350 kW. MOON oferă sisteme fotovoltaice adecvate pentru o mobilitate durabilă și ecologică - opțional oferă și soluții eficiente de stocare. Soluțiile de încărcare MOON permit încărcarea oricărui vehicul electronic, indifferent de marcă.

Aveți întrebări suplimentare?

Suntem bucuroși să răspundem la întrebările dvs. Vă rugăm să completați formularul nostru de contact. Ne puteți trimite de asemenea un e-mail la office@porsche.ro.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dvs..
Acceptă și continuă