MOON
Wallbox Basic

Încărcare rapidă și în siguranță.

Puterea de încărcare a MOON Wallbox Basic este mai mare decât la prizele normale cu împământare. Mai exact, puterea de încărcare este de 11 kW, fiind astfel de 5 ori mai mare decât în cazul conectării la o priză casnică normală. În același timp, MOON Wallbox Basic convinge prin operarea simplă și confortabilă pentru încărcarea optimă a autovehiculului dumneavoastră electric. MOON Wallbox Basic poate fi montat în parcări acoperite sau garaje.

 807,-* Euro TVA inclus.

*preţ recomandat de revânzare

Comercializarea produselor se realizează prin parteneri autorizați independenți care au deplină libertate de a-și determina prețul de revânzare conform politicii proprii de preț. Prețul variază și in funcție de tipul produsului și specificațiile acestuia. Adresați-vă partenerilor autorizați pentru a obține o ofertă fermă pentru produs.

Aveți întrebări suplimentare?
Aveți întrebări suplimentare?

Caracteristici principale

Putere de încărcare
11 kW

Cablu de încărcare inclus
cu fișă tip 2

Materiale
de înaltă calitate

Siguranță
Utilizare sigură inclusiv funcție de protecție

Caracteristici tehnice

Putere de încărcare de 11 kW

Puterea de încărcare a MOON Wallbox Basic este mai mare decât la prizele normale cu împământare. Mai exact, puterea de încărcare este de 11 kW, fiind astfel de 5 ori mai mare decât în cazul conectării la o priză casnică normală. În același timp, MOON Wallbox Basic convinge prin operarea simplă, confortabilă, utilizarea în siguranță (inclusiv funcție de protecție), precum și un cablu de 4 metri lungime, pentru încărcarea optimă a autovehiculului dumneavoastră electric.

Siguranță

MOON Wallbox Basic asigură, prin respectarea tuturor standardelor legale, o siguranță de 100 % atunci când este vorba despre încărcarea autovehiculului dumneavoastră electric. Recunoașterea curenților paraziți, protecția împotriva loviturilor mecanice, precum și posibilitatea de utilizare la temperaturi între -25°și +50°C asigură condiții optime de siguranță.

Produs de calitate "Made in Germany"

MOON Wallbox Basic oferă, pe lângă utilizarea confortabilă și un raport preț-performanță excelent, satisfacție de lungă durată în ceea ce privește încărcarea unui autovehicul electric. MOON Wallbox Basic nu doar că a fost dezvoltat în Germania, ci este și produs acolo de un furnizor din industria auto, activ pe plan mondial.

Încărcare sigură și rapidă

Încărcare sigură

Prizele standard de uz casnic nu sunt proiectate pentru a încărca multe ore la capacitate maximă. Moon Wallbox Basic a fost special proiectat să ofere o putere de 11 kW pentru încărcarea autovehiculelor electrice și astfel previne supraîncărcarea circuitului casnic.

Încărcare eficientă

Datorită randamentului de până la 98 %, MOON Wallbox Basic este extrem de eficient. Aceasta înseamnă că aproape toată energia care intră în stația de alimentare, este transferată autovehiculului, sub formă de putere utilă. Acest lucru economisește timp și bani.

Durată scurtă de încărcare

Datorită timpului de încărcare mai scurt, comparativ cu o priză standard, veți economisi timp. De exemplu, un VW E-Golf se încărca continuu timp de 17 ore la o priză standard de 230V cu o capacitate de 2,3 kW. Stația de încărcare scurtează această durată la aproximativ 5 ore.

Management independent de energie, flexibil și particularizabil. Deveniți independent de rețeaua electrică și treceți la soluția completă MOON.

Mai multe produse MOON Captare si stocare energie

Sistem fotovoltaic MOON

Câștigați energie la nivel local: Sistemele fotovoltaice generează energie solară nepoluantă. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Sistem de acumulare privat MOON

Utilizați curentul solar pe întreg parcursul zilei cu sistemele de acumulare private MOON.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dvs..
Acceptă și continuă