MOON
Wallbox Community

Încărcare curată și inteligentă.

MOON Wallbox Community funcționează în două moduri: "power" pentru încărcare rapidă și "smart" pentru control inteligent de încărcare pentru a maximiza consumul propriu al sistemului fotovoltaic.

Cu acest Wallbox inteligent pentru acasă puteți încărca acum integral autovehiculul dumneavoastră electric cu electricitate curată. În locul utilizării pentru încărcare a curentului generat în mod convențional în centralele alimentate cu combustibili fosili, puteți prelua curentul necesar direct din instalația dumneavoastră fotovoltaică, cu ajutorul noii stații de încărcare de la MOON.

 1.447,-* Euro TVA inclus.

*Prețul variază și in funcție de tipul produsului și specificațiile acestuia. 

Aveți întrebări suplimentare?
Aveți întrebări suplimentare?

Caracteristici principale

Putere de încărcare
22 kW

Utilizare
Aplicație si Touch-Display

Cablu de încărcare inclus
Tip 2

Mediu
100% E-mobilitate curată

Caracteristici tehnice

22 kW Putere

Puterea de încărcare a MOON Wallbox Community este mai mare decât prizele casnice. În mod specific, puterea de încărcare este de 22 kW și deci de aproximativ 6 ori mai mare decât atunci când este conectată la priza de uz casnic.

Managementul încărcării

MOON Wallbox Community funcționează în două moduri: "power" pentru încărcare rapidă și "smart" pentru control inteligent de încărcare pentru a maximiza consumul propriu al sistemului fotovoltaic.

Funcție

MOON Wallbox Community este conectat în mod inteligent la sistemul dvs. fotovoltaic și la sistemul de stocare existent. Există două moduri posibile: "power" și "smart" pot fi activate direct în Wallbox sau prin aplicație. Aplicația afișează, de asemenea, toate informațiile despre procesul de încărcare.

Încărcare inteligentă

Mod de încărcare Power

Power asigură încărcarea cât mai rapidă a mașinii electrice, astfel încât mașina să fie din nou pregătită pentru utilizare. Dacă propria dvs. energie electrică nu este suficientă pentru procesul de încărcare, puteți utiliza MOON Wallbox Community pentru a obține energie suplimentară din comunitate.

Mod de încărcare Smart

"Smart" asigură un control inteligent al procesului de încărcare. Aici se programează următoarea utilizare a vehiculului. Acest lucru face posibil ca vehiculul să fie gata de utilizare la ora selectată.

Stabilizarea rețelei

Aceste moduri de încărcare inteligente nu numai că optimizează consumul propriu, ci evită și fluctuațiile de rețea care au loc atunci când tot mai multe mașini electrice sunt încărcate cu energie electrică seara.

Management independent de energie, flexibil și particularizabil. Deveniți independent de rețeaua electrică și treceți la soluția completă MOON.

Mai multe produse MOON Captare si stocare energie

Sistem fotovoltaic MOON

Câștigați energie la nivel local: Sistemele fotovoltaice generează energie solară nepoluantă. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Acumulator MOON

Acumulator compact pentru casa dvs. Stocati și transferați energia simplu și fără griji. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dvs..
Acceptă și continuă