MOON
Set complet MOON2Go

Soluție mobilă de încărcare 

Setul complet MOON2Go conține sistemul de încărcare MOON2Go Charger inclusiv un set adaptor, din care fac parte diverse adaptoare de fișe precum și o geantă de transport confortabilă. MOON2Go Charger este primul "Wallbox" care devine, prin doar câteva mișcări, încărcător mobil. Datorită prizelor CEE, MOON2Go Charger dispune de asemenea de capabilități Plug & Play complete. Prin intermediul adaptoarelor pentru fișe - cu recunoaștere automată - puteți alimenta cu energie din toate prizele omologate din UE, cu o putere de încărcare de până la 22 kW.

1.273,-* Euro TVA inclus.

*preţ recomandat de revânzare

Comercializarea produselor se realizează prin parteneri autorizați independenți care au deplină libertate de a-și determina prețul de revânzare conform politicii proprii de preț. Prețul variază și in funcție de tipul produsului și specificațiile acestuia. Adresați-vă partenerilor autorizați pentru a obține o ofertă fermă pentru produs.

Aveți întrebări suplimentare?
Aveți întrebări suplimentare?

Caracteristici principale

Putere de încărcare
până la 22 kW

Utilizare
prin Aplicație

Produs de calitate
Made in Austria

Siguranță
Protecţie împotriva curenţilor reziduali

Încărcare sigură și rapidă peste tot

Pentru o gamă variată de mărci

Încărcătorul MOON2Go Charger este disponibil cu conexiune de tip 1 sau de tip 2, astfel suportă o gamă variată de mașini electrice. Detectarea automată a adaptorului limitează automat curentul de încărcare la nivelul maxim admisibil al adaptorului MOON2Go.

Pentru o încărcare de 10 ori mai rapidă

În timp ce majoritatea cablurilor de încărcare furnizate pentru mașinile electrice oferă doar până la 10 amperi într-o singură fază (2,3 kW), încărcătorul MOON2Go poate încărca maxim 32 de amperi pe trei faze. Cei 22 kW oferă o putere de încărcare aproape dublă.

Produs de calitate "Made in Austria"

Încărcătorul MOON2Go este dezvoltat și produs în Steiermark, Austria. Pentru noi, cea mai înaltă calitate reprezintă prioritatea noastră principală - acesta este modul în care ne asigurăm că durata de viață a încărcătorului este cât mai lungă posibil.

Caracteristici tehnice

Recunoaștere automată a adaptorului

Când se utilizează adaptorul setului, unitatea de încărcare mobilă detectează automat utilizarea sa și limitează curentul de încărcare la puterea maximă admisă - pentru un confort și o siguranță mai mare. Astfel, se exclude un curent de încărcare prea mare.

Curent de încărcare reglabil

Cu încărcătorul MOON2Go, curentul de încărcare poate fi ajustat flexibil prin atingerea unui buton. Prin intermediul aplicației smartphone puteți efectua o ajustare simplu și ușor. Astfel, fiecare priză standard poate fi utilizată la capacitatea sa maximă sau limitată la o anumită putere.

Contorizare integrată și unitate de măsură a energiei

Încărcătorul MOON2Go măsoară în mod constant curentul și tensiunea pe toate cele trei faze, precum și cantitatea de energie încărcată. Pentru o imagine transparentă și de ansamblu utilizați aplicația smartphone, care înregistrează și evaluează valorile.

Protecția împotriva furtului și manipulării

Încărcătorul MOON2Go este protejat împotriva furtului prin blocarea automată a prizei de încărcare în timpul încărcării și după încărcare. În plus, încărcătorul oferă o protecție completă împotriva reglării necorespunzătoare a curentului de încărcare.

Conexiune Bluetooth

MOON2Go poate comunica cu orice smartphone prin Bluetooth LE (Low Energy). Aplicația include funcții precum telecomanda, monitorizarea fazelor, evaluarea costurilor și a energiei, precum și blocarea unității de operare a dispozitivului.

Încărcare trifazică 

Pentru încărcari rezonabile cu curent alternativ, este esențial să puteți utiliza toate cele trei faze ale rețelei 400 V. Setul complet MOON2Go îndeplinește această capacitate trifazică și, prin urmare, poate accelera timpul de încărcare de 3 ori în comparație cu unitățile de încărcare cu 1 fază.

Management independent de energie, flexibil și particularizabil. Deveniți independent de rețeaua electrică și treceți la soluția completă MOON.

Mai multe produse MOON Ideal pentru locuința dvs.

MOON Wallbox Basic

Evoluția naturală a managementului încărcării cu energie electrică în locuința dvs. Compatibil cu toate vehiculele electrice hibride și plug-in. Utilizabil în garaje sau parcări acoperite.

Sistem de acumulare privat MOON

Utilizați curentul solar pe întreg parcursul zilei cu sistemele de acumulare private MOON.

 

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dvs..
Acceptă și continuă