MOON
Sistem de stocare privat

Utilizați propria dvs. energie solară non-stop cu acumulatorul MOON

Stocați energia solară generată cu ajutorul unui sistem fotovoltaic și folosiți ulterior energia stocata pentru a vă încărca mașina electrică. Acest lucru creează o adevărată independență față de rețeaua de electricitate și vă reduce semnificativ costurile cu energia electrică.

Sistemul de stocare privat MOON utilizeaza energie solara. 

Aveți întrebări suplimentare?
Aveți întrebări suplimentare?

Caracteristici principale

Eficiență
până la 98%

Permanent online
Utilizare și consum

Durabil
>10.000 cicluri de încărcare

Economie de spațiu
Design compact

Caracteristici tehnice

Capacitatea de stocare de la 2,5 până la 45 kWh

Capacitatea de stocare poate fi ajustată la necesitățile dvs. în trepte de 2,5 kWh și este disponibilă cu o capacitate de stocare de 2,5 până la 45 kWh.

Dimensiuni

Sistem de acumulare privat Moon are în funcție de versiune o înălțime între 88 și 186 cm, lățime de 67 cm și adâncime de 23 cm și cântărește în funcție de dimensiune între 81 și 200 kg.

Tehnologia bateriei

Bateriile cu litiu-fier-fosfat (LiFePO4) utilizează o tehnologie fiabilă, durabilă și sigură. Comparativ cu bateriile din smartphone-uri sau laptop-uri, acestă baterie este, prin urmare, deosebit de durabilă, testată pe scară largă și adecvată pentru utilizare în casă.

Foarte durabil

10.000 de cicluri de încărcare

Acumulatorul MOON permite peste 10.000 de cicluri de încărcare. Un ciclu de încărcare corespunde timpului de încărcare a unei baterii complet descărcate până la încărcare completă.

10 ani garanție

Garanția de bază a acumulatorului este de 10 ani.

20 de ani durată de viață a bateriei

Durata de viață a unei baterii de stocare este proiectată să fie de aproximativ 20 de ani. Bateria de mașină sau bateria telefoanelor mobile au o durata medie de viață mult mai mică.

Flexibil și de calitate

Integrare inteligentă

Toate pompele de căldură și centralele termice pot fi integrate în acumulatorul MOON.

Made in Germany

Dacă vă decideți în favoarea unui acumulator Moon, optați și pentru cel mai înalt nivel de siguranță și calitate "Made in Germany".

Energie electrică în caz de urgență

O sursă de alimentare sigură chiar și în timpul întreruperilor de alimentare.

Cum funcționează acumulatorul MOON?

Energia electrică nu trebuie să fie costisitoare: cu un sistem fotovoltaic, puteți să vă produceți propria electricitate la un preț care este cu mult sub prețul obișnuit al energiei electrice. Datorită acumulatorul MOON veți avea acces la energia produsă zi și noapte. Deoarece bateria integrată stochează energia solară produsă de sistemul dvs. fotovoltaic. Astfel puteți acoperi aproximativ 80% din nevoile dvs. anuale de energie electrică cu energie auto-generată. Principala sursă de energie este lumina soarelui, astfel că energia proprie produsă este curată. Reducând emisiile de CO2 faceți ceva și pentru mediul înconjurător.

Utilizați propria dvs. energie solară non-stop cu acumulatorul MOON

 

Doriți să stocați energie ori de câte ori soarele strălucește și să o accesați seara sau noaptea? Acumulatorul MOON vă ajută! Deoarece cu această energie stocată puteți să vă furnizați aproape complet electricitatea generată de sistemul dvs. fotovoltaic.

Acest lucru creează o adevărată independență față de rețeaua de electricitate și vă reduce semnificativ costurile cu energia electrică.

Cum decurge o zi alături de un sistem de acumulare privat:

 

Dimineața: instalația dumneavoastră fotovoltaică produce curent, de îndată ce răsare soarele. Curentul generat la orele dimineții nu poate însă acoperi întregul dumneavoastră necesar de energie. Din acest motiv, sistemul de acumulare privat MOON furnizează restul de energie din energia acumulată în ziua anterioară.

 

La prânz: peste zi, sistemul fotovoltaic generează cel mai mult curent. Însă frecvent nu este nimeni acasă, motiv pentru care necesarul de energie este corespunzător de redus. Curentul în exces produs în acest timp este acumulat în sistemul de acumulare privat MOON. În cazul în care acumulatorul este plin, excesul este injectat în rețeaua publică de electricitate și plătit în funcție de tariful dumneavoastră de producție.

 

Seara: Instalația fotovoltaică nu mai furnizează decât puțin curent sau chiar deloc, consumul de energie atingând cel mai înalt nivel. Acest necesar este acoperit acum de sistemul de acumulare privat MOON, cu ajutorul curentului acumulat din timpul zilei.

Mai multe produse MOON Captare si stocare energie

Sistem fotovoltaic MOON

Generați energie la nivel local: Sistemele fotovoltaice generează energie solară nepoluantă.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dvs..
Acceptă și continuă