MOON
Kreisel Power Charger

Stația de încărcare versatilă cu memorie integrată.

Primul sistem all-in-one dezvoltat de Kreisel Electric în Freistadt, cu o putere de încărcare de până la 150 kW, inclusiv un sistem de stocare de 104 kWh. Este potrivit în special pentru locaţiile unde nu există suficientă energie în rețeaua de distribuție.

Invertor integrat, aer condiționat, unitate de gestionare a energiei, securitate / firewall și unitate mobilă de comunicare prin radio. Conexiune directă la rețeaua de distribuție de 400 de volți. Potrivit pentru tipurile de conector CCS, CHAdeMO și GB / T. Ecran tactil integrat de 10 inci ca interfață de utilizare, opțional cu ecran de 40 inci pentru publicitate. Tehnologia cu litiu-ion pentru o durată lungă de viață. Monitorizarea celulelor pe întregul ciclu de viață. Îndeplinirea standardelor și certificărilor actuale.

Ofertă de preţ la cerere
Ofertă de preţ la cerere

Caracteristici principale

Putere de încărcare
150 kW

Durabil
10 ani garanție

Capacitate de stocare
104 kWh

Comunicare
GSM/GPRS, 3G, LTE

Caracteristici tehnice

Încărcare rapidă fără limite

Ideal pentru locurile cu trafic intens și pe rutele principale de trafic, autovehiculele electrice pot fi reîncărcate rapid cu ajutorul Kreisel Power Charger. Bateria integrată este încărcată permanent, distribuind rapid energia stocată către vehicul conform nevoilor, economisind astfel energie.

Produs de viitor

Operarea simplă prin intermediul unui ecran tactil intuitiv, conectarea la diferite sisteme de activare și plată și încărcarea paralelă prin AC și DC fac încărcătorul Power Charger versatil. În acest caz, încărcarea rapidă poate avea loc atât prin CCS, cât și prin conexiunea de tip 2 (opțional și CHAdeMO).

Protocolul standard de încărcare

Aceasta acoperă cerințele standard IEC 15693 stabilite de Comisia Electrotehnică Internațională pentru stațiile de încărcarea rapidă.

Management independent de energie, flexibil și particularizabil. Deveniți independent de rețeaua electrică și treceți la soluția completă MOON.

Mai multe produse MOON Captare si stocare energie

Sistem fotovoltaic MOON

Generați energie la nivel local: Sistemele fotovoltaice generează energie solară nepoluantă. Contactați-ne pentru mai multe informații.

MOON STORAGE 4BUSINESS

Personalizat pentru aplicații industriale. Mare, dar flexibil - un motto din ce în ce mai important pentru sistemele de stocare a energiei.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dvs..
Acceptă și continuă