MOON
AC Charger

Încărcarea optimizată a autovehiculului dumneavoastră.

Stația de încărcare pentru orice locație, cu opțiuni de echipare diverse, puteri până la 2 x 22 kW cu două conectoare și carcasă modernă, rezistentă la intemperii, soluţii de date individuale şi Smart Grid Ready. MOON AC Charger permite managementul dinamic al sarcinilor și controlul încărcărilor.

 MOON AC Charger foloseşte tehnologie Etrel.

Ofertă de preţ la cerere
Ofertă de preţ la cerere

Caracteristici principale

Putere de încărcare
2 x 22 kW

Autentificare prin
LAN, WLAN, LTE, ...

Utilizare
simplă și practică

Management dinamic
al sarcinii

Caracteristici tehnice

Încărcarea optimizată a autovehiculului dumneavoastră.

Stația de încărcare pentru orice locație, cu opțiuni de echipare diverse, puteri de la 11 kW la 44 kW cu două conectoare și carcasă modernă, rezistentă la intemperii. MOON AC Charger permite managementul dinamic al sarcinilor și controlul încărcărilor.

Nivel ridicat de siguranță

MOON Wallbox Connect se pretează și pentru montarea în aer liber. Nivelul de protecție IP44 (protecția la atingere, protecția împotriva depunerilor de praf în interior și împotriva stropilor de apă) și clasa de protecție IK08 (rezistența la lovituri) asigură încărcarea în siguranță.

Protocolul standard de încărcare

Aceasta acoperă cerințele standard IEC 61851-1 stabilite de Comisia Electrotehnică Internațională pentru încărcarea prin cablu a vehiculelor electrice.

Încărcare sigură și rapidă

Utilizare optimă a spațiului

Două puncte de încărcare într-o coloană compactă asigură astfel o utilizare eficientă a spațiului. Design-ul compact asigură o utilizare optimă a locurilor de parcare.

Arhitectură modulară pentru un upgrade ușor

Cu ajutorul ecranului LCD multilingv, utilizatorul este ghidat prin întregul proces de încărcare. Actualizările remote de firmware asigură compatibilitatea continuă cu toate vehiculele de pe piață.

Multi-conectivitate

MOON AC Charger poate fi conectat la software-ul existent în mod simplu și comod prin LAN, WLAN sau printr-un modul GSM. Din acest motiv nu este necesară pozarea unui cablu de rețea.

Management independent de energie, flexibil și particularizabil. Deveniți independent de rețeaua electrică și treceți la soluția completă MOON.

Mai multe produse MOON Captare si stocare energie

Sistem fotovoltaic MOON

Stocați energia la fața locului: Sistemele fotovoltaice generează energie solară nepoluantă. Doriți sa aflați mai multe informații? Contactați-ne acum!

MOON Wallbox Connect

MOON Wallbox Connect permite clienților și angajaților dvs. o încărcare rapidă și sigură a mașinilor electrice.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dvs..
Acceptă și continuă