MOON
Power Charger 24

MOON Power Charger 24 cu aspect plăcut permite încărcarea rapidă și în siguranță a autovehiculelor electrice. Datorită dimensiunilor compacte, MOON Power Charger 24 poate fi instalat în mod simplu. Puteri mai mari de încărcare precum și randamentul îmbunătățit comparativ cu un Wallbox uzual, operarea intuitivă și posibilitățile variabile de autentificare ca de exemplu un modul RFID permit utilizarea universală a MOON Power Charger 24. În plus, acest Wallbox este echipat cu un cablu de încărcare cu fișă CCS. Datorită plăcii frontale adaptabile și a meniului de utilizator, MOON Power Charger 24 reprezintă o soluție ideală pentru aplicații semipublice.

MOON Power Charger 24 (DC) foloseşte tehnologie ABL Sursum.

Ofertă de preţ la cerere
Ofertă de preţ la cerere

Caracteristici principale

Putere de încărcare
24 kW (DC)

Cablu de încărcare inclus
cu fișă CCS

Randament
93,5 %

Consum în mod de așteptare
< 16 W

Caracteristici tehnice

DC Wallbox compact

MOON Power Charger 24 se livrează cu fișă CCS. Puterea de încărcare este de până la 24 kW.

Siguranță

MOON Power Charger 24 oferă o siguranță de 100% la încărcarea vehiculului dvs. electric, respectând toate standardele legale. Detectarea curentului rezidual, protecția împotriva șocurilor mecanice, precum și capacitatea operațională la temperaturi între -20 și +50 ° C asigură condiții optime de siguranță.

 

Produs de calitate "Made in Germany"

Produs de calitate "Made in Germany" MOON Power Charger 24 oferă, pe lângă utilizarea confortabilă și un raport preț-performanță excelent, satisfacție de lungă durată în ceea ce privește încărcarea unui autovehicul electric. MOON Power Charger 24 nu doar că a fost dezvoltată în Germania, ci este și produsă acolo de un furnizor din industria auto, activ pe plan mondial.

Raportare

Evaluări în timp real

Puteți vedea în orice moment pe portalul online evaluări ale consumului, duratei de încărcare și costurilor. Astfel, sistemul este complet transparent, iar informațiile sunt transmise în timp real.

Date criptate

Toate datele de încărcare sunt transmise printr-un protocol criptat.

Vizualizarea profilelor de încărcare

Datorită faptului că protocolul OCPP este deja integrat, pot fi vizualizate și calculate în orice moment valorile de curent consumat.

Management independent de energie, flexibil și particularizabil. Deveniți independent de rețeaua electrică și treceți la soluția completă MOON.

Mai multe produse MOON Captare si stocare energie

Sistem fotovoltaic MOON

Generați energia la fața locului: Sistemele fotovoltaice generează energie solară nepoluantă. Doriți sa aflați mai multe informații? Contactați-ne acum!

MOON Power Charger 75-300

Individual și versatil. Caracteristica principală a stațiilor de încărcare rapidă este scalabilitatea puterii totale. 

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dvs..
Acceptă și continuă