MOON
Power Charger 75-300 DC

Stația de încărcare modernă: individuală și versatilă

Designul modular al sistemului ne permite să răspundem nevoilor dvs. și să livrăm rapid o soluție personalizată, fără a compromite performanța sau calitatea. Puterea este disponibilă de la 75 la 300 kW. Toate standardele comune de încărcare pot fi configurate. Conceptul Power Stacks permite uşor creșterea performanței generale, astfel încât investiția dvs. va fi sigură pe termen lung. 

MOON Power Charger 75-300 foloseşte tehnologia Alpitronic Hypercharger.

Ofertă de preţ la cerere
Ofertă de preţ la cerere

Caracteristici principale

Putere de încărcare
până la 300 kW

Integrare date
prin OCPP

Intensitate curent
până la 500 A

Utilizare
Ecran tactil de 15‘‘

Caracteristici tehnice

Până la 300 kW putere

Puterea este disponibilă de la 150 la 1000V. Toate standardele comune de încărcare pot fi configurate.

Conceptul Power Stack

Power Stacks se combină ușor iar creșterea performanței generale poate fi crescută, astfel încât investiția dvs. va fi sigură pe termen lung. Întreținerea ușoară aduce un plus produsului MOON Power Charger. Mentenanța este realizată prin simpla deschidere a peretelui din spate.

Protocolul standard de încărcare

Aceasta acoperă cerințele standard IEC 15693 stabilite de Comisia Electrotehnică Internațională pentru stațiile de încărcarea rapidă.

Design compact

Designul modular al sistemului ne permite să răspundem nevoilor dvs. și să livrăm rapid o soluție personalizată, fără a compromite performanța sau calitatea.

Management independent de energie, flexibil și particularizabil. Deveniți independent de rețeaua electrică și treceți la soluția completă MOON.

Mai multe produse MOON Captare si stocare energie

Sistem fotovoltaic MOON

Generați energie la nivel local: Sistemele fotovoltaice generează energie solară nepoluantă. Contactați-ne pentru mai multe informații.

MOON STORAGE 4BUSINESS

Personalizat pentru aplicații industriale. Mare, dar flexibil - un motto din ce în ce mai important pentru sistemele de stocare a energiei.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dvs..
Acceptă și continuă