MOON
Wallbox Connect

Design compact cu eficiență maximă.

MOON Wallbox Connect permite clienților și angajaților dvs. o încărcare rapidă și sigură a mașinilor electrice. Cu o putere de încărcare de până la 2x 22 kW, Wallbox Connect oferă, de asemenea, posibilitatea de a încărca două mașini electrice în același timp. Puteți vedea în orice moment pe portalul online evaluări ale consumului, duratei de încărcare și costurilor. Astfel, sistemul este complet transparent, iar informațiile sunt transmise în timp real. MOON Wallbox Connect poate fi conectat la software-ul existent în mod simplu și comod prin LAN, WLAN sau printr-un modul GSM. 

 

 1.386,-* Euro TVA inclus.

*preţ recomandat de revânzare

Comercializarea produselor se realizează prin parteneri autorizați independenți care au deplină libertate de a-și determina prețul de revânzare conform politicii proprii de preț. Prețul variază și in funcție de tipul produsului și specificațiile acestuia. Adresați-vă partenerilor autorizați pentru a obține o ofertă fermă pentru produs.

Aveți întrebări suplimentare?
Aveți întrebări suplimentare?

Caracteristici principale

Putere de încărcare
până la 2 x 22 kW

Autentificare prin
Aplicație, RFID

Integrare date
prin OCPP

Management dinamic
al sarcinii

Caracteristici tehnice

Variante de configurare

MOON Wallbox Connect poate fi configurat în trei versiuni: 1x 22 kW, 2x 11 kW sau chiar 2x 22 kW. În acest fel, Wallbox Connect se poate adapta perfect nevoilor dvs.

Nivel ridicat de siguranță

MOON Wallbox Connect se pretează și la montarea în aer liber. Nivelul de protecție IP44 (protecția la atingere, protecția împotriva depunerilor de praf în interior și împotriva stropilor de apă) și clasa de protecție IK08 (rezistența la lovituri) asigură încărcarea în siguranță.

Protocolul standard de încărcare

Aceasta acoperă cerințele standard IEC 61851-1 stabilite de Comisia Electrotehnică Internațională pentru încărcarea prin cablu a vehiculelor electrice.

Flexibil și personalizabil

Facturare variabilă

Moon Wallbox Connect permite integrarea datelor prin OCPP 1.6. Acest lucru face posibilă conectarea la sisteme existente de facturare și monitorizare. Sunteți, de asemenea, bine echipați pentru posibile protocoale viitoare cu MOON Wallbox Connect. Acest lucru este deja pregătit pentru introducerea standardului ISO15118.

Stație de încărcare

MOON Wallbox Connect poate fi montat atât pe o un suport special conceput cît și pe perete.

Multi-conectivitate

MOON Wallbox Connect poate fi conectat la software-ul existent în mod simplu și comod prin LAN, WLAN sau printr-un modul GSM. Din acest motiv nu este necesară pozarea unui cablu de rețea.

Raportare

Evaluări în timp real

Puteți vedea în orice moment pe portalul online evaluări ale consumului, duratei de încărcare și costurilor. Astfel, sistemul este complet transparent, iar informațiile sunt transmise în timp real.

Date criptate

Toate datele de încărcare sunt transmise printr-un protocol criptat.

Vizualizare profiluri de încărcare

Fiecare încărcare se identificată în mod unic (ID cu dispozitivul de încărcare / utilizator / număr de înregistrare). Citiți sesiunile individuale de încărcare și verificați profilurile de încărcare.

Management independent de energie, flexibil și particularizabil. Deveniți independent de rețeaua electrică și treceți la soluția completă MOON.

Mai multe produse MOON Captare si stocare energie

Acumulator MOON

Acumulator compact pentru casa dvs. Stocati și transferați energia simplu și fără griji. 

Sistem fotovoltaic MOON

Generați energie la nivel local: Sistemele fotovoltaice generează energie solară nepoluantă. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dvs..
Acceptă și continuă