Viitorul concept energetic Pentru locuinţa dumneavoastră

Soluţiile MOON pentru clienţii privaţi conving prin designul elegant, compact şi uşor de utilizat.

MOON
Wallbox Basic

Putere de încărcare până la 11kW
1
Simplu, sigur, rapid
2
Modul de curent rezidual
3

MOON
Set complet MOON2Go

Aplicatii Bluetooth şi Smartphone
1
Curent de încărcare reglabil
2
Se poate utiliza oriunde
3

MOON
Wallbox Connect

Putere de încărcare până la 2x 22 kW
1
Control smart-grid
2
Integrare date prin OCCP
3

MOON
AC Charger

Staţie de încărcare inteligentă
1
Cu până la două puncte de încărcare
2
Management dinamic al încărcării
3

MOON
Wallbox Community

Tehnologie inteligentă de încărcare
1
Încărcare de tip "power" şi "smart"
2
Putere de încărcare până la 22 kW
3

MOON
Acumulator privat

10 ani garanţie
1
10.000 de cicluri de încărcare
2
„Made in Germany“
3

PLUG & PLAY

Plug & Play este motto-ul nostru: sistemele se instalează ușor și se conectează rapid la un sistem fotovoltaic existent. Acestea funcționează complet automat și nu necesită întreținere. Pentru ca dvs. să încărcați mașina electrică în siguranță și rapid cu ajutorul soluțiilor MOON.

SISTEMUL COMPLET MOON 

Cu acumulatorul casnic MOON stocați energia generată de sistemul dvs. fotovoltaic şi astfel câștigați independența față de furnizorul dvs. de energie electrică.

Mai multe produse MOON Captare şi stocare energie

Sistem fotovoltaic MOON

Stocați energia la fața locului: Sistemele fotovoltaice generează energie solară nepoluantă. Doriți sa aflați mai multe informații? Contactați-ne acum!

Acumulator MOON

Stocați energia solară curată generată de un sistem fotovoltaic și apoi folosiți-o pentru a vă încărca mașina electrică.

Întrebări frecvente

Care sunt aspectele de care trebuie să țin cont la achiziția unui Wallbox?

În funcția de instalația existentă a casei și autovehiculul dorit, trebuie ținut cont de următorii parametri: puterea de încărcare a Wallbox-ului, puterea de încărcare a autovehiculului, capabilitatea de montaj în exterior a Wallbox-ului, conectarea la soluții Smart Home, opțiunile de blocare ale Wallbox-ului și conectarea la sistemele de facturare.

Cum are loc alimentarea cu tensiune a Wallbox-ului?

În principiu, rezultă pentru alimentarea autovehiculului dumneavoastră electric două posibilități: utilizarea contractului existent de electricitate sau instalarea unei instalații fotovoltaice. Cu ajutorul instalației fotovoltaice produceți propriul dumneavoastră curent solar și economisiți în fiecare zi cheltuieli cu electricitatea. Curentul solar excedentar este introdus fie într-un sistem de acumulare privat sau direct în autovehiculul dumneavoastră, pentru încărcarea bateriei.

Are sens combinația între MOON Wallbox și sistemul de acumulare privat MOON – independent de o instalație fotovoltaică?

În principiu, combinația dintre cele două elemente poate avea sens și fără conectarea la o instalație fotovoltaică, de exemplu atunci când doriți să stocați în sistemul de acumulare privat curent de noapte, ieftin pentru a-l utiliza apoi pentru încărcarea autovehiculului dumneavoastră electric.

De unde obțineți sfaturi de specialitate privind produsele MOON?

 

Porsche Romania este partenerul dvs. de încredere pe piața din România. Pentru mai multe informații vă rugăm să trimiteți cererea dvs. la adresa de e-mail: office(kwfat)porsche(kwfdot)ro

Aveți întrebări suplimentare?

Suntem bucuroși să răspundem la întrebările dvs. Vă rugăm să completați formularul nostru de contact. Ne puteți trimite de asemenea un e-mail la office@porsche.ro.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dvs..
Acceptă și continuă