Soluția completă dintr-o singură sursă.

MOON vă oferă toată gama de produse și servicii din domeniul mobilității electrice: de la sisteme solare, la sisteme de stocare a energie și wallbox-uri.

 

MOON se ocupă de toate acestea, iar dumneavoastră aveți doar cu un singur partener cu care trebuie să păstrați contactul. În cadrul unei întâlniri personale de consiliere, la fața locului, vom aborda dorințele dumneavoastră individuale, astfel încât să vă putem pune la dispoziție soluția de ansamblu optimă pentru dumneavoastră. 

Soluții pentru încărcare

Noi avem în portofoliu soluțiile optime de încărcare pentru dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de sisteme de încărcare uzuale sau rapide, la noi găsiți produsul potrivit.

Sisteme solare

Sistemele solare oferite de MOON vă permit să vă produceți în regie proprie curentul ecologic necesar pentru încărcarea autovehiculelor dumneavoastră electrice. Astfel, vă reduceți totodată factura de curent, economisind resurse financiare.  

Sisteme de stocare

Cu sistemul MOON de stocare a energiei pentru uzul casnic, puteți utiliza la maximum curentul electric solar generat de instalația dumneavoastră fotovoltaică. De asemenea, sistemul de stocare vă permite reducerea consumului din rețeaua publică în momentele de vârf, ceea ce degrevează sistemul. Reducerea consumului vă ajută totodată să economisiți bani.  

Mobilitatea electrică – mai accesibilă ca niciodată

Vă oferim soluții complete de finanțare și asigurare pentru produsele noastre, pentru a vă bucura de mobilitatea electrică ACUM.

Sistemul nostru energetic, adaptat la necesarul dumneavoastră.

Sunteți pregătit pentru a intra în universul mobilității electrice? Noi vă consiliem cu cea mai mare plăcere.